Unboxing: Bookish Winter Swap #1

 .Bookish Winter SwapOok dit seizoen organiseerde ZonenMaan een Bookish Swap en kon ik het niet laten om weer mee te doen. De vorige keer heb ik met veel plezier een Zomer boekenbox samengesteld. Ik ben een enorme kerstfan dus met het nieuwe centrale Winter-thema voor de Bookish Winter Swap kon ik ook wel uit de voeten! 

Het basisidee van de Bookish Winter Swap is dat je een of meer boeken en een paar leuke goodies in een pakketje doet. De vorige keer had ik ter voorbereiding enigszins stalkerig de instagram en blog van mijn getrokken lootje bekeken. Deze keer had ik echter alleen maar de informatie in het mailtje als basis. Een van de aangegeven interesses was Art Journaling, iets wat mij ook erg leuk lijkt om meer te doen. Ik kocht washi tape, leuke ijskristal-stempeltjes, printte stickers in Winter thema en kocht zelfklevende stofvellen.

Qua boekenleggers en leuke kaartjes voegde ik een paar Hebban kaartjes toe, een leuk Jip&Janneke kaartje en een ‘Books are so dear to me’ boekenlegger van de Bookloveshop. De kerstkransjes kocht ik voor de box maar ik vergat na het inpakken van de andere cadeautjes de kransjes ook in de daadwerkelijke box te doen dus dat is een beetje jammer. (Voor mijn lootje, ik heb daarna natuurlijk zelf de chocolaatjes maar opgegeten, hehe).

Bookish Winter Swap

Voor het boek koos ik een van haar lijstje: Warcross van Marie Lu. Warcross is een scifi thriller en gaat over de achttienjarige hacker Emika. Ze werkt als premiejager in het virtuele reality game Warcross. Emika raakt steeds dieper in het spel met alle gevolgen vandien. Ik was zelf ook benieuwd naar het boek. Het kostte dan ook heel wat zelfbeheersing om niet direct twee exemplaren te kopen bij The Bookdepository, haha. Van auteur Marie Lu is begin deze maand ook het boek Batman: Nightwalker uitgekomen. Zowel Batman als Warcross gaan zeker op mijn verlanglijstje!

Bookish Winter Swap

Volgende week zal ik een blog schrijven over de Bookish Winter Swap box die ik heb gekregen!

Heb jij ook wel eens meegedaan aan een boekenswap?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *