Unboxing: Bookly Bird Box – The Power of Time

Bookly Bird box The Power of Time

De eerste boekenbox van Bookly Bird is binnen! Het thema van de augustus boekenbox is ‘The Power of Time’. Ik had expres niet veel nagedacht over de mogelijke inhoud van de boekenbox, ik wilde het namelijk zoveel mogelijk een verrassing houden. Toen ik eenmaal de box ontvangen had, en het deksel opende kwam me direct een heerlijke geur tegemoet…

Alice in Wonderland zeep Shakespaermints

De geur bleek van een schattig Alice in Wonderland-zeepje te komen. Aangezien het thema ‘The Power of Time’ is, dacht ik direct aan het witte konijn en zijn constante ‘I am late’. Ik had zoiets niet echt in een boekenbox verwacht, maar het is een lekker ruikend zeepje. Verder zaten er wat mooie kaarten in en leuke Handy Bookmarks. Ik wist eerst niet waarom ik boekenleggers zou nodig hebben die 1, 2, 3 nummeren, aangezien het niet vaak voorkomt dat ik boeken tegelijk lees. En ik weet niet of de paperclipconstructie van de boekenleggers echt handig is in het gebruik. Maar ze kunnen wel leuk zijn voor foto’s met  een ranking of voor foto’s van trilogieën. Verder zat er nog een doosje met Shakespearmints in, ook een beetje random, maar pepermunt is altijd handig om bij je te hebben.

Timeturner Outlander-postcard

Daarnaast zaten er ook een paar boekenaccessoires in de box die beter bij het thema passen. Zo was ik aan het juichen toen ik de Timeturner-ketting ontdekte. Van de goodies vond ik die ketting het leukste. Er zat verder nog een mooie kaart van de boekenserie Outlander in, heel passend en ik ben fan van zowel de boeken als de tv-serie.

A World Without You - Beth Revis

Het boek lag bovenop in de doos dus dat pakte ik als eerste. Het boek A World Without You zag er direct interessant uit en de brief van auteur Beth Revis was veelbelovend. Ik had bij dit thema eigenlijk een fantasy-boek verwacht, maar ook dit boek lijkt me interessant. Toen ik zag dat er een sticker in zat met de handtekening van de auteur was ik ook erg blij, want zo’n gesigneerd boek maakt de boekenbox toch net dat beetje extra waard. Omdat ik zowel de auteur als het boek niet kende las ik de flaptekst, en het verraste me hoeveel van het verhaal al prijs werd gegeven. Ik weet  niet waarom de uitgever daarvoor gekozen heeft, maar wellicht wordt die informatie ook al snel in het verhaal duidelijk. 

The Power of Time - Bookly Bird Augustus

Over het geheel gezien vind ik het toch wel een geslaagde boekenbox. De goodies zijn leuk, maar niet super. Alleen de Timeturner zou ik zelf ook gekocht hebben… Het boek is echt de ster van de boekenbox. Ik heb erg zin om aan het boek te beginnen dus dat is een goed teken! Een recensie van het boek zal dan ook snel volgen.

Wat vonden jullie van de Bookly Bird Box?

2 gedachten over “Unboxing: Bookly Bird Box – The Power of Time

  1. Marcia schreef:

    Zelf heb ik geen box besteld en daar ben ik eerlijk gezegd wel blij om. Het boek spreekt me heel erg aan, maar de goodies hoeven van mij niet zo. . Maar ik ben dan ook iemand die vrijwel geen merchandising heeft 😉

    • admin schreef:

      Ja als de goodies geen meerwaarde voor je zijn, is een boekenbox niet echt aantrekkelijk. Ik heb ook heel weinig merchandising maar ik merk dat ik het toch wel erg leuk vind om te hebben 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *