Unboxing: Bookish Winter Swap #2

Bookish Winter Swap Na de kerstdagen kreeg ik nog een extra kerstcadeautje: mijn Bookish Winter Swap pakketje kwam eindelijk! Het basisidee van een Bookish Swap is dat je een of meer boeken en een paar leuke goodies in een pakketje doet. Ik werd leuk verrast door het pakketje voor mij!
Toen de postbode voor de deur stond met een pakketje ingepakt in leuk kerstpapier werd ik al helemaal bij.  Uiteraard ging ik pakketje direct openen om te kijken wat er allemaal inzat! Het was in ieder geval allemaal super leuk ingepakt!.

Het pakketje was goedgevuld, er zat onder andere een Best of YA-magazine, een Flow- notitieboekje en Boomerang kaartjes.

Bookish Winter SwapDe goodies waar ik erg blij mee van werd, waren drie boekenleggers van Little Inklings. Ik vind ze zo mooi! Ondanks mijn flinke voorraad boekenleggers vergeet ik vaak een echte boekenlegger te gebruiken, maar deze vergeet ik echt niet. Elke keer als ik er naar kijk word ik weer blij.

Bookish Winter Swap Een van de boekenleggers gaf al een hint voor het boek dat voor mij gekocht was: Strange the Dreamer van Liani Taylor. Strange the Dreamer stond op mijn lijstje en ik kreeg nu de prachtige hardcover! Ik heb veel goede dingen gehoord over Strange the Dreamer. Mede-Reader Silke gaf in ons beste boek van 2017 artikel op Hebban aan dat dit echt het beste boek was van 2017 en nu wil ik het zo graag lezen. Op de flaptekst staat:

It is the story of the aftermath of a war between gods and men, a mysterious city stripped of its name, a mythic hero with blood on his hands, a young librarian with a singular dream, and a girl every bit as perilous as she is imperiled alchemy.

Dat klinkt veelbelovend… een mythische held, een bibliothecaris en alchemie. Zodra ik het boek gelezen heb, zal ik er ook een recensie overschrijven 🙂  Bookish Winter Swap

Wow! Ik ben zo verwend. Ik kan me niet voorstellen dat dit allemaal in het 15-20 euro budget heeft gepast. De box vond ik helemaal super!

Bedankt voor het organiseren van de Bookish Winter Swap, ZonenMaan. In het vervolg doe ik zeker weer mee 🙂

Hebben jullie als eens meegedaan aan een boekenswap? Wat zijn jullie ervaringen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *