Unboxing: Bookish Summer Swap #2

Bookish Summer SwapToen ik las dat ZonenMaan een Bookish Summer Swap organiseerde, wist ik dat ik graag mee wilde doen. Het idee is dat je voor iemand een boekenbox samenstelt met minimaal 1 boek en andere leuke bookish goodies en ook zo’n box ontvangt. Vandaag laat ik de box zien die ik samenstelde voor mijn lootje!

Ik heb nog niet eerder meegedaan met een boekenswap, maar het is echt iets voor mij. Ik ben een enorme fan van boekenboxen! Als het financieel haalbaar was, zou ik elke maand wel een boekenbox kopen. Ook leek het me super leuk om nu zelf eens een box bij elkaar te verzinnen.

Een van de eerste dingen die ik deed was kijken naar Nederlandse aanbieders van bookish goodies. Want hoe prachtig ik de sieraden van the Patronus shop vind, of hoe lekker de kaarsen ruiken van Meraki Candles, alleen al de verzendkosten zijn het hele budget, dus dat moest ik loslaten. Ik kwam op de Etsy-shop van Craving Pages en daar zag ik leuke boekenleggers dus Craving Pages ging op mijn lijstje van mogelijke winkels.

Toen ik het lootje kreeg, moest ik echt even lachen… want ik kreeg Joany, de eigenaresse van de webshop van Craving Pages! Ik volg haar al een tijdje op instagram en lees ook regelmatig haar blog. Ze houdt van stationary, instagram en natuurlijk boeken… Nou daar kon ik wel wat mee!

Stationary - Bookish Summer Swap #2

Ik was op bezoek bij een vriendin in Groningen en vaak gaan we dan ook naar een winkeltje met allemaal schattige dingen. Ik had nooit echt de naam onthouden, maar ik wilde graag weer heen om te kijken naar leuke dingen voor in de box. De winkel heet dus Søstrene Grene en heeft inmiddels vestigingen door heel Nederland. Ik kocht een hardcover notitieboekje en een setje potloden & pennen.

Ter voorbereiding voor de box was ik ook wat stationary blogs aan het afstruinen. Ik zag een paar keer het idee voorbijkomen om stickers te printen voor in je bulletjournal. Een stickervel kopen is vaak veel duurder, dus printables is de oplossing! Ik kocht geschikte etiketten en vond een paar leuke spreads om uit te printen. Ik werk zelf nog niet met stickers in mijn bujo maar ik vind het wel een goed idee dus ik ga zeker ook voor mezelf stickers printen (en dan is er ook nog de volgende stap: zelf stickers ontwerpen… Ambitieus he..) Als laatste kocht ik bij de Xenos leuke metalen vlinders, die leuk zijn als prop voor instagram.

Bookish goodies- Bookish Summer Swap #2

Joany had aangegeven dat ze van piraten houdt dus ik wist dat ik daar iets mee wilde doen. Ik zag de quote ‘To err is human, to arr is pirate’ op Pinterest en was verkocht. Dus ik heb zelf een kaartje met die quote gemaakt. Vanwege het thema ‘zomer’ voegde ik wat gehaakte zomerfruit toe.

Verder kocht ik een Hufflepuff sleutelhanger. Ik had Joany’s instagram goed bekeken en zag de Hufflepuff-kaars van Letters&Lights veel voorbijkomen en ze postte ook een foto met de hashtag #Hufflepuffpride dus dat leek me wel een veilige keuze.
Op Bookloveshop.nl kocht ik een leuke ‘Owl jus read one more chapter’-boekenlegger. Ook voegde ik nog twee andere boekenleggers en 2 bookish kaartjes toe. Thee en wat lekkers mochten ook niet ontbreken dus ik kocht groene thee en oreo’s. De Sarah J. Maas poster zat in de Sarah.J. Maas special van Celebrate Books. Ik weet dat Joany fan is want op haar lootje schreef ze dat ze Maas voorlas aan haar zoontje 🙂 Voor haar zoontje deed ik ook een bellenblazer in de box.

Heidi - het boek

Uiteindelijk koos ik deze prachtige uitgave van Heidi om in de box te doen. Eerst had ik een hardcover uitgave van the Glittering Court gekocht voor de box. Maar toen ik een keer door mijn instagramfeed zat te scrollen, zag ik opeens een post van Craving Pages met een leesupdate over de Glittering Court! Ze had het boek op haar verlanglijstje staan maar waarschijnlijk in tussentijd al zelf gekocht/gekregen. Toen stelde ik snel mijn plan bij en kocht ik Heidi. Bij het bestellen van The Glittering Court moest ik mezelf weerhouden om niet direct ook een voor mijzelf te bestellen, maar nu heb ik hem dus alsnog dus dat kwam goed uit 😉

Het totale overzicht:

Volledige inhoud- Bookish Summer Swap #2

Ik vond het super leuk om een box samen te stellen. Ik heb me niet echt aan 1 thema gehouden maar ik heb mijn best gedaan om leuke dingen erin te doen. Als er weer eens een Bookish Swap wordt gehouden, meld ik me graag weer aan!

 

4 gedachten over “Unboxing: Bookish Summer Swap #2

  1. Joanydvv schreef:

    Ik ben nog steeds superblij met mijn swap! Toen ik de Glittering Court van mijn man heb ik trouwens een klein beetje op hem gemopperd omdat hij op mijn swap-verlanglijstje stond ? Maar ik ben zo superblij met Heidi. Ik houd echt heel erg van klassieke kinderverhalen ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *