Unboxing: Celebrate Books Box – ‘Reaching for the Stars’

IMG_5598
Toen ik een keer doelloos op het internet aan het zwerven was, kwam ik op de site van Celebrate Books en werd mijn aandacht direct getrokken. Boeken? Goodies? Interessant! Celebrate Books biedt een Nederlandse boekenbox aan, elke keer in een ander thema. Zo’n boekenbox bestaat uit één recent uitgekomen boek, en drie tot vijf boekgerelateerde items. Behalve het thema weet je niks over de specifieke inhoud: het is een verrassing!

Het eerste thema ‘Fandom’ was geweldig en sprak me heel erg aan. Helaas ontdekte ik de site pas toen die box al uitverkocht was maar ik zag in andere unboxing-blogs de inhoud voorbijkomen en die box was super leuk. Daarom heb ik een halfuur later nadat ik de site heb ontdekt (ik heb absoluut geen zelfbeheersing als het gaat om leuke boeken/goodies) de tweede box besteld, die dertig euro kost,  in het thema ‘Reaching for the Stars’.

Begin juli ontving ik de box en was het tijd voor uitpakken! Jeej! Alleen de voorpret van de box voor je hebben liggen en speculeren wat er in zal zitten was al leuk. Natuurlijk is er een kans dat je het boek al hebt gelezen (zeker omdat ik ook Engelse Young Adult titels lees) of dat je het boek niet leuk vind, maar dat is een risico dat je moet incalculeren. Ik vind het zelf leuk om boeken aanbevolen te krijgen en ik heb vertrouwen dat de samensteller van de box goed over de keuze heeft nagedacht.

En dan nu de inhoud! Nadat ik eerst de doos liefdevol had bekeken mocht ik dan nu eindelijk de doos daadwerkelijk openmaken..

Als eerste viel me de mooie mok op. De mok is ontworpen door de auteur Karin Luttenberg, waarvan half juli het boek Handlettering doe je zo! bij Uitgeverij Moon is uitgekomen. Alleen deze mok maakt voor mij deze box al tot een succes.

Celebrate Books Box - mok

Maar ik keek verder: er zitten o.a. leuke stickers in, een magnetische boekenlegger van een van de Shadowhunters uit de boeken van Cassandra Clare en natuurlijk lichtgevende sterren, geheel in het thema Reaching for the stars.

Celebrate Books Box - varia

En dan nu het hoofditem: het boek! Deze keer zat Eenzaam en extreem ver weg van de Engelse auteur Kate Ling in de box. Ik kende het boek nog niet, maar na de flaptekst te hebben gelezen heb ik er wel vertrouwen in dat het een leuk boek is. Een recensie van het boek zal snel volgen op mijn blog. Verder zat in de box een kaart met een quote uit de Engelse editie van het boek en de kaart is gesigneerd door Kate Ling! Tof, zulke goodies.

Eenzaam en extreem ver weg - Kate Ling

De laatste goodie, waar ik misschien nog wel het meest enthousiast over ben en al een maand dankbaar gebruik van heb gemaakt is een geweldige linnen tas met het opschrift: ‘The universe belongs to those who read’. 

Celebrate Books Box - Reaching for the StarsWat een succes is deze boekenbox. Ik ben plezierig verrast door het boek en de bijbehorende goodies. Heel leuk samengesteld en zeker het geld waard!

Ik heb besloten om ook de volgende box te kopen. Het thema van de September box is: Midnight Mystery, ik probeer te bedenken welk boek er in kan zitten, maar ik heb vooralsnog geen idee. Ik kijk erg uit naar de verrassing, heerlijk en verslavend zo’n boekenbox krijgen!

Hebben jullie al eens een boekenbox besteld? Wat vinden jullie ervan?

2 gedachten over “Unboxing: Celebrate Books Box – ‘Reaching for the Stars’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *