Over Mij

Karin Walta

Ik ben Karin, 27 jaar en Ik houd ontzettend van lezen! Ik heb een brede smaak: literaire romans, chicklits, thrillers, fantasy of Young Adult, elk genre is wel in mijn boekenkast te vinden. Ik ben regelmatig te vinden in de bibliotheek of boekhandel om weer nieuwe boeken te ontdekken. Op deze blog plaats ik recensies en blogs over boekgerelateerde zaken zoals lijstjes, columns en gedachten over Mr. Darcy.

Sinds ik helemaal verliefd werd op de Zeven Wateren-trilogie van Juliet Marillier, lees ik veel en wordt mijn boekverzameling steeds verder uitgebreid. Fun fact: in mijn huidige appartement staan maar liefst zeven boekenkasten, hihi.

Mijn liefde voor lezen zorgde ervoor dat ik Literatuurwetenschap ging studeren. Na mijn studie werkte ik bij onder andere de Digitale Bibliotheek voor de Nederlandse Letteren, uitgeverij Prometheus/Bert Bakker en uitgeverij Nijgh & Van Ditmar. Bij het Meertens Instituut werkte ik mee aan een onderzoek naar volksverhalen.

Ik woon met mijn vriend samen in Haarlem en hopelijk kan ik binnenkort een katje toevoegen aan ons huishouden (work in progress). Als ik niet met mijn neus in de boeken zit, vind ik het leuk om naar de bioscoop te gaan, doe ik aan jazzdance en zumba en raak ik regelmatig genadeloos verslaafd aan series zoals Sense8, Homeland en Pretty Little Liars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *