Wrap-up september

Wrap-up SeptemberHet is hoog tijd voor de wrap-up van september! In september las ik acht boeken wat mijn totaal  op 89 gelezen boeken dit jaar brengt, mijn Reading Challenge doel (75 boeken) heb ik al ruim gehaald! Deze maand kreeg ik leuke leestips van familie en collega’s. Benieuwd naar welke boeken ik las? Lees dan snel verder!

Achterland – Arne Dahl

Vorige maand verteld ik al in mijn wrap-up dat ik deel 1 van deze Berger & Blom reeks had gelezen ter voorbereiding voor het recenseren dit boek. Ik heb dit deel gerecenseerd voor Chicklit. Ook het tweede deel stelde niet teleur en was een pakkende thriller. Ik wil zeker ook het derde deel gaan lezen, zodra die uitkomt.

These Rebel Waves – Sara Raasch

Ik doe wel vaker meer met een Epic Reads leesclub van Hebban. Deze keer lazen we These Rebel Waves van Sara Raasch, een eerste deel van een duologie. Ik las eerder haar Sneeuw als As trilogie in het Nederlands en vond die leuk (maar niet over the top geweldig).  De leesclubdiscussie was erg interessant, alhoewel de meeste meningen wel hetzelfde waren.
Mijn recensie van dit boek vind je binnenkort op mijn blog!

A Curse so Dark and Lonely

A Curse so Dark and Lonely – Bridget Kemmerer

Mijn recensie van de Beauty & Beast hervertelling is hier te vinden.

‘I am always surprised to discover that when the world seems darkest, there exists the greatest opportunity for light.’

Dreiging en Duisternis (Grisha #2) – Leigh Bardugo

Ik hou van de boeken van Bardugo, zo’n fijne combinatie van actie, romantiek en humor! Vorige maand las ik met veel plezier deel 1 en nu was deel 2 aan de beurt. Ik vond het leuk maar op het de helft wilde ik wel iets meer vaart in het verhaal.

Gedwongen kampliefde – Ellen Keith

Een recensieboek voor Chicklit, ik heb mijn recensie al ingestuurd dus binnenkort is mijn recensie op Chicklit.nl te vinden.

Reisverslag van een kat

Reisverslag van een kat – Hiro Arikawa

Dit boek leende ik van mijn schoonmoeder en ik vond het echt geweldig! Ik noemde het boek al in mijn blog 5 boeken over katten. Het is een grappig en ontroerend verhaal over vriendschap. Inmiddels heeft mijn moeder het ook al gelezen, is mijn vader nu bezig en is daarna mijn zus aan de beurt! Echt een aanrader, ik geef het boek zeker 5 sterren.

De zes levens van Sophie – Sarah Meuleman

Ik mocht naar The Big Book Bonanza en daar was auteur Sarah Meuleman ook aanwezig. Ter voorbereiding las ik alvast haar boek. Een uitgebreid artikel over haar boek kan je binnenkort op de Hebban Readers pagina verwachten.

Hyperion – Dan Simmons

Een collega van werk raadde dit boek aan, het was zijn favoriete scifi boek ooit. Ik lees wel eens science-fiction maar niet superveel. Op het begin werd ik even overweldigd door alle termen en de nieuwe wereld en vond ik dat er maar weinig werd uitgelegd over hoe alles nu in elkaar zat. Maar dan begint de hoofdstructuur van het verhaal, 7 reizigers vertellen één voor één hun verhaal. Deze opzet van een raamvertelling vond ik fijn, het maakte het verhaal duidelijker en leuker. Het is een eerste deel van vierdelige serie, maar voor nu pak ik niet direct ook deel 2 op.

Dat was mijn wrap-up september! Welke boeken die je in september hebt gelezen, waren jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *