Wrap-up Juni

Wrap-up juniEen nieuwe maand is begonnen dus het is alweer tijd voor de wrap-up juni! Deze maand las ik in totaal 6 boeken. Dit is geen overweldigend aantal maar ik las wel een paar super leuke boeken waardoor ik het echt als een geslaagde leesmaand zie. Mijn absolute favoriet van de maand: Lifel1k3 van Jay Kristoff.

War Storm – Victoria Aveyard

De afgelopen maanden heb ik samen met Reader Dorien en andere lezers een Buddy Binge Read op Hebban gedaan om de hele Red Queen-serie te lezen. Deze maand was het tijd voor het laatste deel; War Storm. Helaas was dit deel net iets te lang en kon het niet zo mijn aandacht vasthouden als de vorige delen.

Cal’s face seems burned against my eyelids, while Maven haunts even my fleeting, distant dreams. Those stupid boys. They never leave me alone.

The Oracle Year – Charles Soule

Op een ochtend wordt muzikant Will Dando wakker uit een bijzondere droom. In de droom vertelde een stem hem 108 gedetailleerde voorspellingen. Will heeft veel macht doordat hij deze kennis heeft en hij gaat samen met zijn vriend Hamza onder de schuilnaam van ‘The Oracle’ voorspellingen verkopen aan de hoogste bieder. Steeds meer mensen willen weten wie hij is, en dat brengt hem in gevaarlijke situaties…
Ik vond  The Oracle Year een spannend boek met een slim plot. Mijn hele recensie zal snel te lezen zijn op Chicklit.nl.

A Shot in the Dark - Lynne Truss

A Shot in the Dark –  Lynne Truss

Deze grappige detective heb ik gelezen voor een Hot or Not op Hebban. Binnenkort zal die online komen!

LifeL1k3 – Jay Kristoff

Dit boek! Ik vond het echt geweldig, hier kan je mijn recensie lezen.

‘One can’t help but question the wisdom of creating machines that are physically superior to their creators, yet emotionally subjacent. The lifelikes are possesed of an adult human’s capacity to feel, but they lack a lifetime’s experience in dealing with those feelings. Frankly, they’re dangerous.’

Wonderwoman: Warbringer – Leigh Bardugo

Dit is het eerste deel in de DC Icons reeks. Deze reeks gaat over hervertellingen van bekende superhelden gemaakt door YA auteurs. Leigh Bardugo schreef over Wonder Woman. Marie Lu heeft Batman: Nightwalker geschreven, Sarah J. Maas’ boek over Catwoman komt in september uit en als laatste verschijnt in januari 2019 Matt de le Pena’s boek over Superman. Mijn recensie over dit boek lees je volgende week. Ik wil ook absoluut de andere boeken lezen, ik ben namelijk erg fan van superhelden en ik lees graag YA!

“I think you’ve grown too used to people saying yes to you,”
“Have I?”
“But you have no idea how much I enjoy saying no.”

De Kleine Odessa - de Val van Scribopolis - boek 2

De Kleine Odessa. De val van Scribopolis – boek 2 – Peter van Olmen

Ik mocht de kleine Odessa– reeks lezen voor Chicklit.nl en daar ben ik nog steeds heel blij mee. Ik weet niet of ik de boeken anders had ontdekt, aangezien het een kinderboekenreeks is en van een Belgische auteur. De reeks is geschikt voor jeugdige lezers maar ook voor lezers met een liefde voor klassiekers. Want talloze beroemde personages en auteurs maken hun opwachting in deze boekenreeks. Vooral de liefde voor schrijven lezen voert de boventoon in de boeken. De ontknoping van de serie  is spannend en een leuk slot voor de serie.

Dat was de wrap-up juni! Ik verwacht dat juli een langere lijst zal worden, want alleen in de eerste 4 dagen van juli heb ik al drie boeken gelezen en ik heb in juli een weekje vakantie dus dan ga ik helemaal los, haha.

Wat is jouw favoriete boek dat je de afgelopen maand las?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *