Wrap-up April

Wrap-up AprilTijd voor de wrap-up van april! Ik las onder andere een boek die al heel lang in mijn kast stond: Heartless en een boek waar een flinke hype omheen is: Bloed en Beenderen. Lees hieronder het complete lijstje van april!

From blog to brand – Laurentine van Landeghem

Voor Chicklit.nl las ik dit non-fictie boek van de Belgische Laurentine van Landeghem, oprichtster van het succesvolle merk Clouds of Fashion.  Ze vertelt over de groei van Clouds of Fashion en geeft daarnaast veel tips over bijvoorbeeld het aannemen van personeel, het runnen van een goede webshop en manieren om je netwerk te vergroten. Tussendoor zijn er veel Engelse motiverende quotes gegeven die gaan over je passie volgen. Ik vond het een leuk en inspirerend boek!

I would rather die of passion, than of boredom – Émile Zola

Between the Blade and the Heart – Amanda Hocking

Chicklit.nl bespreekt ook steeds meer Engelse boeken en dit boek mocht ik recenseren. Het boek zit vol met Noorse mythologie en dat is heel leuk. Wat ik er verder van vond kan je binnenkort op Chicklit.nl lezen!

Ik moet nog even kijken of ik kan – Liesbeth Smit

Meer dan een maand geleden had ik Ik moet nog even kijken of ik kan aangevraagd bij de bieb, en deze maand kreeg ik een berichtje dat hij voor me klaar stond! Ik was heel benieuwd naar dit boek want ik ben zelf overduidelijk een introvert en ik kan niet eens bijhouden hoe vaak mensen tegen mij ‘Jij bent wel stil hè’ hebben gezegd (zo zo vaak…) Het boek is opgedeeld in essays met leuke breaks tussendoor zoals een introvert bingo. Ik heb talloze herkenbare situaties gelezen en het belangrijkste wat ik eruit meenam is dat het niet negatief is om introvert te zijn. Een aanrader als je meer wilt lezen over introverte mensen!

Glass Sword – Victoria Aveyard

Voor de Buddy Binge Read van de Readers las ik Glass Sword van Victoria Aveyard. Mare heeft het in dit boek moeilijk met alle veranderingen en worstelt veel met zichzelf. In mei lezen we het vervolg: King’s Cage, als je wilt kan je ook nog meelezen!

If I am a sword, I am a sword made of glass, and I feel myself beginning to shatter.

Library Kiss – Kasie West

Toen ik naar de bieb ging om Even kijk of ik kan op te halen, liep ik ook even naar de YA-afdeling. Ook al heb ik nog twee planken vol met boeken die allemaal gelezen kunnen worden, kan ik simpelweg niet naar de bieb om alleen maar boeken in te leveren/op te halen. Ik zag Library Kiss liggen en wist dat ik die gewoon moest lenen! Ik las het in twee dagen uit.  Binnenkort lees je mijn mening in een blogpost over dit boek!

Boeken! Het gebouw stond vol met boeken. ik zou een boek pakken, een afgelegen hoekje zoeken, en blijven lezen tot iemand me vond. Voor sommige mensen zou deze situatie zelfs een droomscenario zijn.

Bloed en Beenderen – Tomi Adeyemi

Over dit boek had ik al zoveel gehoord, ik zag het regelmatig voorbijkomen op Instagram en ik zag alleen maar lovende recensies… Dus toen er een Hebban-leesclub kwam, schreef ik me direct in. Inmiddels heb ik het boek uit, maar de discussie op de leesclubpagina is nog in volle gang. De meningen zijn zeer uiteenlopend… Binnenkort zal ik mijn recensie op mijn blog zetten!

Bloed en Beenderen - Tomi Adeyemi

Heartless – Marissa Meyer

Heartless zat in de ‘Read like a Royal’ box van Celebrate Books. In mijn unboxing verkondig ik vrolijk dat ik het boek snel ga lezen, maar uiteindelijk heeft het boek anderhalf jaar ongelezen in mijn boekenkast gestaan… Oeps! Voor mijn hervertellingen-reeks op Hebban kies ik elke maand een bekend verhaal uit waar we de hervertellingen van bespreken. Voor juni is het Alice in Wonderland dus nu las ik het boek dan eindelijk. Ik plaats binnenkort mijn volledige recensie op mijn blog, want ik heb er zeker iets over te zeggen!

Perhaps we know each other in the future and you’re only remembering backward.

Een miljoen werelden met jou – Claudia Gray

Als laatste boek las ik het laatste boek in de Duizend stukjes van jou-trilogie van Claudia Gray. Ik wilde graag de trilogie uitlezen dus toen ik deel drie zag liggen bij de bibliotheek nam ik het direct mee. Het boek begint net zoals de eerdere  delen in een spannende actie-scène. Toch voelde dit boek minder spannend en origineel dan de eerste boeken. Het was toch meer van hetzelfde met het gevaar van de Triad en de risico’s van het reizen door de dimensies. Voor mij niet meer dan 2/ 3 sterren.

Dat was de wrap-up van april! In totaal las ik 8 boeken en ik lig daarmee mooi op schema voor mijn Reading Challenge. 

Welke boeken las jij in april? Heb je een favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *