Unboxing: Sarah J. Maas special – Celebrate Books

Unboxing - Celebrate Books Sarah J. Maas Special

Zodra Celebrate Books bekendmaakte dat er een Sarah J. Maas special kwam met daarin A Court of Wings and Ruin, wist ik dat ik die moest hebben. Ik heb dezelfde avond nog mijn bestelling geplaatst. Als voorpret heb ik A Court of Thorns and Roses en A Court of Wings and Ruin opnieuw gelezen. Vorige week donderdag kreeg ik eindelijk de box binnen en kon ik niet wachten om de inhoud te ontdekken. Tijd voor een unboxing!

Goodies Sarah J.Maas special

Nadat ik als eerste ACOWAR had uitgepakt om me  er van te verzekeren dat ik het boek echt binnenhad en na het unboxen dus direct kon gaan lezen, nam ik wat rustiger de tijd om de rest van de box te bekijken. Eerst viel me de grote poster op van de boekenserie. Ik doe niet zoveel met posters maar dat is mijn persoonlijke smaak. Via de uitgeverij Bloomsbury zaten er ook nog 3 kleurpotloden in. Verder zat er een boekenlegger in met de grappige quote ‘One more chapter… I whispered two hours ago’. Ik heb nog nooit zo’n soort boekenlegger gebruikt dus ik ben benieuwd of het bevalt qua gebruiksvriendelijkheid (schuift zo’n hoekje er niet te snel per ongeluk af?). Verder zat er nog artwork in gemaakt door Cccrystalclear; een sticker en een spiegeltje met een afbeelding van Feyre en Rhys.

Ik begon direct al te juichen toen ik een linnentasje spotte in de box. Ik heb nu een beschamend groot aantal tote bags, haha. Maar ze blijven super handig en milieuvriendelijker dan plastic tassen. Zon en Maan maakte het mooie embleem van The Night Court op de linnentas. Ik had de tas nog iets mooier gevonden als de tas iets meer donkerblauw was of meer een nachthemel als achtergrondopdruk had. Maar ik ben er verder erg tevreden mee, met een bookish linnentasje in een boekenbox maak je me altijd blij.

Sarah J Maas Special - ACOWAR

Mijn lievelingsitem uit de box is toch echt wel het leeslint gemaakt door Bookworm Candles & Crafts. Zo mooi! Ik heb het leeslint direct gebruikt tijdens het lezen van ACOWAR en ik ben er superblij mee. De quotekaart vond ik ook mooi met een goed gekozen quote: ‘We are all broken… in our own way – in places no one might see’. Dat past heel mooi bij de boekenserie.

Unboxing Sarah J Maas Special

De Sarah J. Maas special is een leuke boekenbox van Celebrate Books. Vooral het leeslint en het linnentasje vind ik mooie bookish items die perfect in het thema passen. Natuurlijk ben ik ook superblij met het boek, de recensie daarvan volgt snel!

Wat vonden jullie van de Sarah J. Maas Special?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *