Unboxing: Celebrate Books – ‘Read like a Royal’

CelebrateBooks

Het is weer tijd voor een unboxing blog! Toen ik het nieuws las dat Celebrate Books ook een Engelstalige box ging uitbrengen kon ik het niet laten om die te bestellen! De levering zou oorspronkelijk in november zijn, maar liep wat vertraging op. Uiteindelijk ontving ik de box vorige week en de timing was perfect. Ik kwam terug van een weekendje kerstmarkt en had een vervelende terugreis door werkzaamheden en defecte bovenleidingen, maar toen ik moe thuiskwam werd ik opgevrolijkt door het inmiddels bekende Celebrate Books doosje!

Read like royal - Goodies

Toen ik de doos opende zag ik als eerste de Blossom Books tissuedoos. Een grappige goodie die als extraatje aan de box is toegevoegd vanwege de vertraging. Een ander leuk item van Blossom Books was een notitieboekje. Daarnaast zat er in de box een schattig doorzichtig zakje met een ‘Court of Thorns and Roses’-button, een van mijn favoriete boeken van dit jaar. Aan het zakje vast zaten ook nog twee mooie Alice in Wonderland-bedeltjes. Ook was er weer een cool papieren envelopje waar een prachtige Alice in Wonderland-boekenlegger in zat. Als laatste goodie zat er een spiegeltje gemaakt door ZonenMaan in de box, leuk in de stijl van Read like a Royal. Een spiegel past natuurlijk ook prima in het Alice in Wonderland/Trough the Looking Glass-thema!

Heartless

Het thema ‘Read like a royal’ wordt vooral uitgewerkt met behulp van Alice in Wonderland-items, vanwege het hoofditem in de box: het boek Heartless van Marissa Meyer. Bij het boek vond ik ook een brief van de auteur over haar werk en weer een leuke gesigneerde quotekaart. Ik ben erg blij met de keuze voor het boek Heartless, dat gaat over de voorgeschiedenis van de boze Hartenkongingin (‘Off with their Heads!’) uit Alice in Wonderland. Ik heb ontzettend veel zin om aan het boek te beginnen. Van Marissa Meyer heb ik nog niets gelezen maar haar andere boekenserie over Cinder staat op mijn kerstverlanglijstje, dus wie weet lees ik die ook al snel…

Verder zat er nog een Heartless-magnetische boekenlegger bij, altijd leuk! Op de achterkant van het kaartje met de boekenlegger stond nog een recept voor ‘Peter Peter Pumpkin Eater Chocolate Bars’. Blijkbaar was de gemene Hartenkoningin eerst een fervent bakster, dus een recept van haar wil ik wel uitproberen.

Unboxing Read like a royal

‘Read like a royal’ is een geslaagde box met een prachtige Engelse hardcover en super veel leuke goodies. Ik ga zeker de Celebrate Books site in de gaten houden voor de toekomstige boxen want ik blijf een fan! 🙂

Wat vonden jullie van de boekenbox?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *