Unboxing: Celebrate Books – ‘Love is poisonous’

Love is poisonous - Celebrate BooksTijd voor een nieuwe unboxing-blog! Voor mijn verjaardag kreeg ik de Celebrate Books box ‘Love is poisonous’ van mijn ouders. De verzending van de box was gepland voor half februari maar liep helaas wat vertraging op. Vrijdag 24 maart kwam de box binnen, maar helaas was ik toen net vertrokken voor een weekendje naar mijn ouders. Vorige week maandag kon ik de box eindelijk uitpakken! De unboxingblog liet echter wat langer op zich wachten want mijn Macbook begaf het. Dus na veel uitstel nu eindelijk de unboxing!

Ik was super benieuwd naar deze box vooral ook omdat ik geen idee had welk boek erin zou zitten. Meestal probeer ik niet te veel te raden naar de opties want juist de verrassing vind ik zo leuk aan een boekenbox. Laten we beginnen met de goodies.

Love is poisonous

Als eerste viel me de totebag op. Inmiddels begint mijn verzameling linnentasjes beschamende proporties aan te nemen maar ik hou van ze. Dit linnentasje van uitgeverij Clavis met de quote: ‘The book was better’ is een leuke toevoeging aan mijn collectie. In de box zat verder The Mortal Instruments briefpapier met een toepasselijke quote: ‘To love is to destroy and to be loved is to be the one destroyed’.  Het is leuk briefpapier maar ik zou niet weten wanneer ik dat ga gebruiken. De twee Game of Thrones-onderzetters hebben een goed gekozen quote dat leuk past bij het thema van de box.

Er zaten ook twee extraatjes in de box vanwege de opgelopen vertraging: een bookalicious lippenbalsem (altijd handig) en een ov-chipkaarthoesje met fanart van Mare Barrow van Red Queen (geschreven door Victoria Aveyard).  Ik heb de Red Queen nog niet gelezen maar zodra ik dat gedaan heb, zal ik het hoesje vast wel willen gebruiken (Ik vind dat ik minstens het boek gelezen moet hebben voordat ik het in gebruik neem).

Love is Poisonous

Een goodie die ik ook heel leuk vind is een schattig appel-hangertje gemaakt door ByKaja’s. Het appeltje zit aan een recept om een giftige appel te maken en past natuurlijk perfect in het thema. Verder zat er een kartonnen boekenlegger in van Celebrate Books met de herkenbare quote ‘I spend my life crushed beneath my TBR-pile’. En omdat je van boekenleggers nooit genoeg kunt hebben, zat er nog een boekenlegger in (ik moest even ernaar staren voordat ik doorhad dat het een boekenlegger was, hihi) die ook goed in thema past met de tekst ‘Mirror mirror on the wall’.

Als laatste goodie zat er een notitieboekje in gemaakt door Uitgeverij Lannoo naar aanleiding van de uitgave van Pyjamadagen van Sarah Andersen. Ik vind de comics van Sarah Andersen hilarisch en volg haar al een tijdje op FB. Haar boek heb ik in het Engels en het zal vast niet lang meer duren voordat ik haar volgende boek Big Mushy Happy Lump ga kopen. En Sarah Andersen heeft nu ook een kalender en een planner gemaakt, leuk! Het notitieboekje heeft een vaste indeling met de categorieën: ‘Dingen die ik zou kunnen doen’, ‘Dingen die ik heb gedaan’ en ‘Hier droom ik van’. Ik had liever geen vaste indeling in het boekje gehad maar ik vind het nog steeds wel een geslaagde goodie.

Posion's Kiss - Breeana Shields

En dan nu het laatste item van de boekenbox: het boek! In de box zat een mooie hardcover uitgave van Poison’s Kiss van Breena Shields. Ik ben niet bekend met het boek of met de auteur dus ik heb geen idee of het leuk is. Poison’s Kiss gaat over het meisje Miranda die vijanden kan doden met een kus. Intrigerend en ik kijk er naar uit om erin te beginnen!

De Love is Poisonous-box is weer een geslaagde box! De uitwerking van het thema is wederom erg geslaagd 🙂 Ik ben niet bekend met het boek maar het lijkt me een leuke Young Adult-roman. Mijn volgende Celebrate Books-box A Court of Wings and Ruin  is al besteld en daar kijk ik reikhalzend naar uit!

Wat vonden jullie van deze boekenbox?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *