Unboxing: Celebrate Books Box – ‘Midnight Mystery’

celebrate-books-box-september

Na een paar maanden wachten is het tijd voor de derde Celebrate Books Box: ‘Midnight Mystery’. Ik heb erg uitgekeken naar deze box, ik was super benieuwd naar de invulling van het mysterieuze thema. Om het nog extra spannender te maken, maakte CelebrateBooks een dag ervoor bekend dat er in vijf boxen ook nog een bonus-boek zou zitten. Hoe leuk is dat! Ik heb mijn box vrijdag ontvangen en ging er eens goed voor zitten om hem te openen…

celebratebooks-goodies

De box zit weer lekker vol met onder andere: leuke boekenleggers, een mooie filmposter en zelfs snoepjes helemaal in thema (zilveren kogels, vampier tanden en vleermuizen).  De fanart, gemaakt door ZonenMaan, is erg leuk. Het kaartje waar je zelf je to be read-boeken kunt invullen vind ik een grappig idee. Minder leuk vind ik het Miss Peregrine-mobielhoesje. Het is een mooi hoesje, maar het is niet echt geschikt voor een box, aangezien natuurlijk niet iedereen dezelfde maat telefoon heeft. Mijn telefoon past er dus niet in. Verder zit er een gesigneerde kaart in van de auteur Lis Lucassen. Ik ben niet per se geïnteresseerd in haar boeken, maar een gesigneerde kaart vind ik goed in een boekenbox passen.

celebratebooks-nog-meer-goodies

Nog leukere goodies waren de linnentas met een herkenbare quote (merchandise van de uitgeverij Clavis), een schattig krijtbordje in de vorm van een uil (en met krijtjes erbij, dat laat weer goed zien hoe goed uitgedacht deze box is), een geurend kaarsje (speciaal gericht op boekenwurmen in het thema ‘villainous’) en als laatste een Harry Potter-ketting met de tekst ‘I must not tell lies’. De goodies zijn erg geslaagd in deze box en ik werd helemaal blij van de hoeveelheid.

midnight-mystery-celebrate-books

Dan het belangrijkste onderdeel van de boekenbox: het boek Wink Poppy en Midnight van April Genevieve Tucholke. Ik ken de auteur of het verhaal nog niet, en het is een vrij kort boek met maar 210 pagina’s. Er zijn drie hoofdpersonen: Wink, Poppy en Midnight en je moet er tijdens het lezen achter komen wie van de drie een geheim heeft, wie de schurk is en wie de held. Ik ben benieuwd hoe deze spanningsopbouw zal worden uitgewerkt.

Ik vind de ‘Midnight Mystery’-box een  leuke box, met een goed uitgewerkt thema. Wederom zitten er  toffe en gevarieerde goodies in en het boek lijkt me een goede keuze. Als ik een onbeperkte bedrag had om uit te geven aan boeken, zou ik de boekenbox van Celebrate Books elke keer bestellen! Ik voel zeker de verleiding van de volgende Celebrate Books Box met het thema ‘All The Feels’…

Wat vinden jullie van de boekenbox?

2 gedachten over “Unboxing: Celebrate Books Box – ‘Midnight Mystery’

  1. Tamara schreef:

    Jij kan straks iedere week een andere linnen tas dragen, met de leukste teksten ook nog eens! En vergeet alle Harry Potter kettinkjes niet, super tof!

    Ben benieuwd wat je van het boek vindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *