Unboxing: Bookish Summer Swap #1

Toen ik las dat ZonenMaan een Bookish Summer Swap organiseerde, wist ik dat ik graag mee wilde doen. Het idee is dat je voor iemand een boekenbox samenstelt met minimaal 1 boek en andere leuke bookish goodies en ook zo’n box ontvangt. Ik twijfelde omdat ik van mezelf eigenlijk even geen geld uit mocht geven aan boeken, maar ik vond het concept te leuk om niet mee te doen. Ik werd al helemaal enthousiast over wat ik in een box zou doen. Afgelopen zaterdag kreeg ik de box binnen die voor mij gemaakt was en werd ik helemaal blij van de inhoud! 

Toen ik zaterdag de PostNL-bezorger in de buurt van mijn adres zag, vroeg ik direct of hij een bestelling voor me had (Ik verwachtte een bestelling en de Track&Trace-status gaf aan dat het pakketje al geleverd was, maar ik had nog niks dus vandaar mijn actieve benadering… Normaal laat ik postbezorgers wel gewoon rustig hun route afmaken, hihi) en toen had hij naast mijn bestelling ook een mooi pakketje voor me in glimmend cadeaupapier. Toen riep ik al blij: ‘Oh wat leuk’ en keek hij me lekker sceptisch aan. Ik liep naar huis en wilde natuurlijk zo snel mogelijk de box openen!

Het eerste wat me opviel is hoe vol de box zat! Daar werd ik heel blij van. Ik maakte snel een foto van hoe mooi alles ingepakt was. Op het Harry Potter-kaartje stond wie mij deze coole box had gestuurd: Nicole (insta: @creative.pixie) en las ik ook dat alle cadeautjes door haar zelf gemaakt waren. Toen werd ik erg benieuwd wat ze dan gemaakt had…

Bookish Summer Swap

De zelfgemaakte cadeautjes bleken Snaai-oorbellen en een Snaai- armbandje te zijn! Ik ben helemaal fan van Harry Potter dus daar ben ik zeer blij mee (de afgelopen twee dagen heb ik de Snaai-oorbellen ook gedragen). Nicole heeft een eigen zaakje: Elfenster en ze maakt super mooie en unieke sieraden & accessoires. Op haar site kan je bekijken welke sieraden ze nog meer maakt: Elfenster.weebly.com. Naast de sieraden heet ze ook een mooie roos-boekenlegger voor mij gehaakt.

Verder zat er nog leuke andere dingen in de box: zoals thee, korenbloem zaadjes, een leuke button en boekenleggers. Daarnaast kreeg ik het Spannende Boekenweken-geschenk: De vrouw in de blauwe mantel van Deon Meyer. Ik lees ook graag misdaad boeken dus daar werd ik blij van.

Bookish Summer Swap

Ik werd helemaal enthousiast toen ik zag dat er niet 1 maar zelfs 2! nieuwe boeken in de box zaten. Beide boeken kwamen van mijn verlanglijstje en wil ik al lang lezen. Ik had niet verwacht dat er zelfs 2 boeken in box zouden zitten omdat het budget rond de 15 à 20 euro is. Echt een fijne verrassing 🙂

Mijn Bookish Summer Swap- leespakket van Nicole is echt zo leuk! Ik ben helemaal tevreden met de inhoud! Ik werd natuurlijk blij van de boeken maar ook de rest van de invulling was heel goed gekozen. De zelfgemaakte sieraden zijn toch wel mijn favoriet!

De box die ik samenstelde voor mijn lootje zal ik binnenkort laten zien 🙂

Hebben jullie wel eens mee gedaan aan een bookswap?

 

 

 

 

 

 

5 gedachten over “Unboxing: Bookish Summer Swap #1

 1. Do schreef:

  Wat een leuk pakket heb je ontvangen! Ik heb zelf ook meegedaan aan de boekenswap via Zon en Maan en ik heb ook een erg leuk pakketje ontvangen 🙂 Ik ben benieuw naar het pakket dat jij hebt verstuurd 🙂

  • Karin Walta schreef:

   Ja ik ben er heel blij mee 🙂 Fijn dat jij ook een leuk pakketje hebt gekregen, het blijft toch spannend hoeveel energie iemand anders in het samenstellen van de box stopt.

 2. Nicole schreef:

  Wat een leuk verslag! Fijn dat je er blij mee bent, ik vond het leuk om het voor je te bedenken en samen te stellen. 😀 Fijn dat je ook zo enthousiast en blij bent met de sieraden, en dat je de oorbellen ook al hebt gedragen 😀
  En wat lief en leuk dat je mijn webshop benoemd! Dankje! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *