Mijn leesdoelen in 2018

TBRHet is weer een nieuw jaar vol met goede voornemens en daar horen ook nieuwe leesdoelen bij! Vorig jaar heb ik niet echt fanatiek aan een Reading Challenge meegedaan, maar dit jaar wil ik mezelf weer iets meer uitdagen. In 2017 heb ik 75 boeken gelezen en dat was ook mijn doel. Ook dit jaar zet ik mijn leesdoel weer op 75 boeken maar ik wil ernaast nog wat andere uitdagingen oppakken.

De Hebban Reading Challenge
Dit jaar doe ik mee aan de Hebban Reading Challenge. Naast het aantal boeken dat je opgeeft, kan je ook werken met een afvinklijst met 50 categorieën. Een paar voorbeelden van de categorieën: ‘Een Libris Literatuur winnaar’, ‘Een Vlaams debuut’ en ‘Een boek met korte verhalen’. Een overzicht van alle categorieën kan je hier vinden. Het lijkt me leuk om zo ook wat meer buiten mijn comfortzone te gaan lezen.

De TBR
Mijn TBR blijft maar groeien en groeien! En vooral aan de boeken die al in mijn boekenkast klaarstaan om te lezen, wil ik dit jaar echt wat aandoen! In mijn bulletjournal ga ik een lijstje maken van al die boeken en ik hoop dat ik zo geconfronteerd wordt met mijn mooie voorraad en dat het ervoor zorgt dat ik in ieder geval geen boeken meer koop. Of dit vol te houden is zullen we zien!

Heb jij ook een leesdoel voor 2018?

Een gedachte over “Mijn leesdoelen in 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *