Fijne feestdagen & Blogpauze

Blogpauze

Ik neem even een blogpauze! De feestdagen staan voor de deur en daar ga ik lekker van genieten. In het nieuwe jaar ga ik het bloggen weer oppakken, maar wanneer precies laat ik nog even open. 

Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd op zich wel inspiratie had voor leuke blogposts, maar liever een pauze wilde om weer te lezen zonder er verder iets mee te doen.

Natuurlijk stop ik niet helemaal met schrijven, ik blijf actief op sociale media, dus blijf me vooral volgen op Instagram, Twitter of Facebook en je kan nog steeds artikelen en recensies van mij lezen op Chicklit & Hebban. Zodra ik weer ga bloggen, laat ik het jullie natuurlijk weten!

Tot volgend jaar!

Groetjes,
Karin

2 gedachten over “Fijne feestdagen & Blogpauze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *