Fijne feestdagen & Blogpauze

Blogpauze

Ik neem even een blogpauze! De feestdagen staan voor de deur en daar ga ik lekker van genieten. In het nieuwe jaar ga ik het bloggen weer oppakken, maar wanneer precies laat ik nog even open. 

Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd op zich wel inspiratie had voor leuke blogposts, maar liever een pauze wilde om weer te lezen zonder er verder iets mee te doen.

Natuurlijk stop ik niet helemaal met schrijven, ik blijf actief op sociale media, dus blijf me vooral volgen op Instagram, Twitter of Facebook en je kan nog steeds artikelen en recensies van mij lezen op Chicklit & Hebban. Zodra ik weer ga bloggen, laat ik het jullie natuurlijk weten!

Tot volgend jaar!

Groetjes,
Karin

3 gedachten over “Fijne feestdagen & Blogpauze

  1. Alexandra schreef:

    Ik heb net jouw blog ontdekt door blogs die je in 2016 hebt geschreven over boekenboxen! Hahahaha. Ik zal jouw blog nu vaker bekijken! Leuk om een Nederlandstalige blog te vinden over boeken. Ik lees boeken wel liever in het Engels aangezien Nederlands niet mijn moedertaal is. In ieder geval, hoop dat je mooie feestdagen hebt gehad en ik kijk uit naar je volgende post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *